За нас

Кои сме ние

Фирма Олтранс Логистик ЕООД е българско спедиторско дружество със седалище в град София. Основната дейност на дружеството е осигуряване на транспорт с бордови и хладилни автомобили за търговските операции на нашите основни клиенти по транспортните релации България-Европа, Балкански страни, както и държавите от ОНД и близкия Изток. Можем да твърдим, че за времето на нашата активна работа станахме широко известни като професионалисти, коректни партньори и желан товародател за българските превозвачи. Спечелихме сериозни и авторитетни клиенти в България, понастоящем управляваме движението на автомобили и товари практически в цяла Европа, Русия и Балканите.

Какво ще Ви предложим

Имаме удоволствието да Ви предложим автомобили, полуремаркета с дължина 13,60м, 21 тона, бордови и хладилни композиции, както и соло автомобили, дрехарки и микробуси.
Разполагаме с високообемни автомобили, като седмично изпълняваме групажни линии за и от Европа и Балканските страни.
За облекчение на клиента извършваме митническа обработка и складова дейност на конкурентни цени, както и застраховки по желание на клиента.

В заключение бихме искали да отбележим, че фирмата ни обслужва значителен по обем товаропоток в Европа и това ни дава увереност да твърдим, че предложението ни е на възможно най-добрите достижими цени, гарантиращи редовния и сигурен транспорт на Вашите товари.
В очакване оставаме на Ваше разположение за всякакви въпроси и конкретни запитвания.
Радваме на възможността да Ви представим нашата фирма и дейност, и да Ви предложим нашето партньорство.

С Уважение
Албена Петрова